Programe de pregătire

Soluții adecvate celor mai diverse provocări ale organizațiilor

Din perspectiva noastră, de companie de consultanță în pregătirea resurselor umane pentru dezvoltarea afacerii, am colaborat cu parteneri de mărimi și cu activități diferite, pentru a oferi soluții cuprinzătoare și programe de instruire pentru membri echipelor lor de vânzări, cu scopul îmbunătățirii performanței și atingerii obiectivelor de venit. Ca parte din procesul nostru de particularizare, am intervievat mai multe persoane cheie din companiile client pentru a înțelege nevoile, provocările și ariile de dezvoltare.

Metodologia de achiziție și analiză a informațiilor, proprietară Psihobusiness, conduce la o înțelegere superioară, putere de predicție și soluții specifice și de aceea, Psihobusiness poate oferi soluții cu valoare adăugată, clienților săi.

 

images

Vânzare consultativă

Abilitățile de vânzare consultativă oferă un ghid eficace pentru un dialog de succes centrat pe nevoile clientului.

Află mai mult

Negociere

Programul de negociere în vânzări contribuie la dezvoltarea abilităților necesare negocierii oportunităților de tip câștig-câștig.

Află mai mult

Coaching

Programul de coaching în vânzări transformă rolul tradițional al unui manager de vânzări.
            

Află mai mult

Vânzarea de înaltă performanță

Vânzarea de înaltă performanță forțează rezultate pe tot parcursul procesului de vânzare, implementării strategiei tranzacției și a cultivării capacității de a dialoga.

Află mai mult

Consilierul de încredere

Programul de pregătire Consilierul de încredere predă abilitățile necesare dezvoltării capacității de a fi perceput ca un furnizor preferat, de încredere.

Află mai mult

Vânzarea intuitivă


Oferă vânzătorilor un nivel avansat de competențe care le permit să știe când și cum să utilizeze intuiția în dialogurile strategice cu clienții.


Află mai mult

CREȘTEȚI VOLUMUL VÂNZĂRILOR!

CONTACTAȚI UN EXPERT PSIHOBUSINESS LA +4 0722 377 922

Contactați-ne